Slik ser ei dundre på nesten 100kg ut :)

Ja da skal dere få se bilde av meg.

Bildene er tatt i høst og i vinter. Og vekta er nok en plass mellom 90-95kg, usikker ettersom jeg ikke bruker å veie meg.

Vi har faktisk ikke vekt i huset. Men det blir vel kjøpt om ikke lenge. Har tenkt å ta første veiing 20 April, da har jeg spist sunt i 20 dager.

 

Her er jeg altså. 28år, 174cm og 95kg :P

 

Vekt har egentlig aldri vært noe som jeg har brukt mye tid og energi på. Jeg har aldri telt calorier eller vært hysterisk i forhold til det jeg har spist.

Jeg har heller aldri følt meg tykk, fæl, stygg eller spessielt "blubbete".....mulig det er det som er så dumt. Hadde jeg hadd den følelsen da jeg var 80kg hadde jeg kanskje gjort noe med det da??

Jeg har spist det jeg har hadd lyst på, og det vises jo ;) Men hvem vil vel veie 100kg? IKKE jeg. Og det er farlig nærme for min del hvertfall. Så derfor har jeg bestemt meg for å gjøre noe med det:)

 

Om det ikke kommer noe mere snø skal jeg faktisk prøve meg på rulleski i morgen....hehehe, bilder kommer og det blir noe av det.

 

Klem fra Line

 

2 kommentarer

Harry Kure

20.04.2013 kl.01:10

Hei.

Glem vekta, fokuser på deg selv og ditt eget velvære. Spis normalt/bevisst, og ha fokus på noe aktivitet. Du ser fortreffelig ut. Gudd løkk.

Tilbake til Nora

30.04.2013 kl.12:26

Du er flott! og stå på! kan du legge meg til å kan jeg følge bloggen din:) jeg skriver om trening og vektreduksjon også, så les gjerne hos meg også:)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits